Ο αξεπέραστος συνδυασμός μήλου-κανέλας είναι ήδη δοκιμασμένος σε γλυκά όπως η μηλόπιτα.
Υλικά
- λικέρ μήλο
- αφρώδης οίνος
- κανέλα σε σκόνη
Διαδικασία
Γεμίζουμε ένα μακρόστενο ποτήρι της σαμπάνιας κατά το 1/4 με λικέρ μήλο, απογεμίζουμε με τον αφρώδη οίνο και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα. Αν θέλουμε, προσθέτουμε και φετάκια από πράσινο μήλο, με τη φλούδα τους (προηγουμένως, έχουμε φροντίσει να τα πλύνουμε πολύ καλά).
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net