Διαδικασία
Μαστίχα Μαργαρίτα
Υλικά
- 40 ml τεκίλα λευκή
- 2 ml λικέρ μαστίχα (Απαλαρινα, Τέτερη, Πολυκαλά)
- 1 ml χυμό λάιμ φρεσκοστυμένο
Διαδικασία
Χτυπάτε σε σέηκερ με πάγο και σερβίρετε σε ποτήρι γεμάτο με τριμμένο πάγο.
Pink
Υλικά
- 30 ml λικέρ μαστίχα
- 20 ml βότκα με άρωμα λεμόνι
- 10 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
- 5 ml crème de cassis
Διαδικασία
Χτυπάτε όλα τα υλικά με άθφονο σκληρό πάγο στο σέηκερ και σουρώνετε σε ποτήρι του μαρτίνι. Αν θέλετε βάζετε ένα παγωμένο φραγκοστάφυλλο που θα σταθεί στον πάτο του ποτηριού.
Cai - mastiha
Υλικά
- 50 ml cachaca
- 10 ml λικέρ μαστίχας
- 1/2 λάϊμ κομμένο στα τέσσερα
- λίγα φύλλα μέντας
- τριμμένος πάγος
Διαδικασία
Λιώνετε με ξύλινο γουδοχέρι τα λάϊμ με το δυόσμο και το λικέρ μαστίχας σε φαρδύ ποτήρι. Προσθέτετε την cachaca και μπόλικο τριμμένο πάγο, προσθέτετε ένα κλαράκι δυόσμο και μια φέτα λάιμ , ανακατεύετε και σερβίρετε με καλαμάκι.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net