Από τον Λυκούργο Χριστοθανόπουλο, bartender του Hide and Seek
Υλικά
- 50 ml βότκα
- 30 ml πουρές φράουλας
- 25 ml ελαιοσάκχαρα (ή 10 ml σιρόπι ζάχαρης και 10 ml χυμός λεμονιού)
- 1 κουτ. γλυκού ολόκληροι κόκκοι πιπεριού + λίγοι ακόμη για το γαρνίρισμα
- 2 φύλλα βασιλικού + λίγα ακόμη για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και τριμμένο πάγο, χτυπάμε πολύ καλά για περίπου 10 δευτερόλεπτα και σουρώνουμε πάνω από ένα ποτήρι (ή ποτιστήρι) με φρέσκο τριμμένο πάγο. Γαρνίρουμε με κόκκους πιπεριού και βασιλικό.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net