Υλικά
- 800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένα σε κομμάτια περίπου των 3 εκ.
- 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
- 300 γρ. μανιτάρια λευκά, καλά σκουπισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα στη μέση (αν είναι μικρά, τα αφήνουμε ολόκληρα)
- 100 ml ξηρό, λευκό κρασί
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel
- 70 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό από όλες τις πλευρές για περίπου 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει καλά. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου άλλα 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Μετριάζουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να εξατμιστούν τα περισσότερα από τα υγρά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για άλλα 4 – 5 λεπτά, μέχρι να «δέσει» η σάλτσα.
Συνοδεύουμε: μεαφράτο πουρέ πατάτας.