Υλικά
- 1.500 γρ. αρνίσια παϊδάκια
Για τη σάλτσα - μαρινάδα μουστάρδας
- αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 80 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 20 ml ξίδι βαλσαμικό
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille dijon originale
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 60 ml τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1½ κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, τριμμένο
Διαδικασία
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα, ρίχνουμε τα παϊδάκια, ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να μαριναριστούν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στη λειτουργία του αέρα.
Απλώνουμε τα παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
Συνοδεύουμε με: πιλάφι ή με πατάτες τηγανητές και πράσινη σαλάτα.