Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Τα όσπριά του τα έχουμε τεστάρει, το ίδιο και τα άλευρα που παράγει το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου στο Δίλοφο Φαρσάλων. Πρόσφατα βρήκαμε συσκευασμένα και προζυμένια, όλο ουσία ψωμιά, ζυμωμένα με αλεύρι ζέας ή με αλεύρι ολικής άλεσης, μείγματος ντόπιων ποικιλιών βιολογικής καλλιέργειας, αλεσμένων σε πετρόμυλο του αγροκτήματος. Συμπαγή, σφιχτά και πολύ ανθεκτικά.
*Σε καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα