Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Πωλείται χύμα και σε πολύ καλή τιμή αυτός ο σπέσιαλ χαλβάς. Χειροποίητος, με τις ίνες του, με εξαιρετική υφή, που λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντάς το με πολύ πλούσια γεύση. Διάλεξα αυτόν με το ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο και τον έψησα στο αλουμινόχαρτο με δύο λεπτές φέτες πορτοκάλι και κανέλα. Από τη Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών, σε γεύση βανίλια, αμύγδαλο, κακάο και ολικής αλέσεως.
Παραδοσιακό Μπακάλικο