Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Κατασκευασμένο από τη γιαπωνέζικη εταιρεία KAI, με εμπειρία άνω των 200 ετών, ένα μαχαίρι του σεφ φτιαγμένο από ατσάλι περιεκτικότητας κοβαλτίου 1,5%, επιστρωμένο 32 φορές και σφυρηλατημένο στο χέρι. Η κατασκευή του στηρίζεται στην πανάρχαια τεχνοτροπία των δαμασκηνών λεπίδων, οι οποίες και διπλώνονται πολλές φορές δημιουργώντας ένα κράμα εξαιρετικής αντοχής. Ενα limited edition καλοζυγισμένο μαχαίρι με λαβή από ανθεκτικό στην υγρασία και στα χτυπήματα ξύλο τύπου Pakka wood. Ιδανικό και για αριστερόχειρες. Κοστίζει ακριβά γιατί είναι ο... χαϊλάντερ των μαχαιριών.
Chef knife με λάμα 20 εκ., και Shun Premier TIM MALTZER, 209 € (υπάρχουν και άλλα μαχαίρια στην ίδια σειρά), Rockwell.