Κείμενο: Λίνα Καπετάνιου
To νοστιμότερο ριζότο που γευτήκαμε τον τελευταίο καιρό το φτιάξαμε με ελληνικά μανιτάρια brown! Το καφέ μανιτάρι έχει πιο έντονη γεύση από το λευκό και δίνει στο φαγητό ιδιαίτερο άρωμα. Τα συγκεκριμένα, τα «Μανιτάρια Ελληνικής Γης», παράγονται στην Αλεξανδρούπολη. Χρησιμοποιήστε τα ποδαράκια για να φτιάξετε τον ζωμό με τον οποίο θα μαγειρέψετε το ρύζι. Τα καφέ μανιτάρια είναι ιδανικά και για να τρώγονται και ωμά σε σαλάτες.
Θα τα βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και επιλεγμένα μανάβικα