Κείμενο: Λίνα Καπετάνιου
Ταλιάτα, πικάνια, rib eye Black Angus, spare ribs, αλλά και κεφτεδάκια, λουκάνικα, απάκι, φιλέτα, μπέργκερ και μπριζόλες. Μεγάλη η ποικιλία των πιάτων που σερβίρονται στον 1ο όροφο του Yoleni’s Flagship Store στο Κολωνάκι. Το εστιατόριο, που λειτουργούσε μέχρι πρότινος με την επιμέλεια της φάρμας Μπράλου, ανέλαβε πλέον η ομάδα του εστιατορίου Kiku. Όλα τα κρεατικά προέρχονται από το κρεοπωλείο Carnicero του Νέου Ψυχικού, το οποίο θα διαθέτει και στο Κολωνάκι νωπά κρέατα προς πώληση. Στα συνοδευτικά, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, πουρές με λάδι τρούφας και κινόα. Στιβαρή λίστα ελληνικών κρασιών, καλές και οι επιλογές σε ποτήρι.
Steak Bar by Kiku, Σόλωνος 9, Κολωνάκι, T/212-22.23.622.
Κρεοπωλείο ανοιχτά Δευτέρα-Σάββατο 09.00-21.00, Κυριακή 10.00-17.00.
Εστιατόριο ανοιχτά Δευτέρα-Σάββατο 13.00-23.00, Κυριακή 13.00-19.00