Τα Ζυμαρικά της Κυριακούλας φτιάχνονται στο μικρό εργαστήρι του Ευστάθιου Ανάγνου στο Δίστομο Βοιωτίας. Η ποικιλία αρκετά μεγάλη, όμως αυτά που ξεχωρίσαμε είναι τα ζυμωμένα με αυγά (5 ανά μισόκιλο ζυμαρικών) και φρέσκο κατσικίσιο γάλα. Δοκίμασα το κοχυλάκι και τις χυλοπίτες. Ωραία, ρουστίκ γεύση, πληθωρική. Βράστε τα 2 με 3 λεπτά το πολύ και συνδυάστε τα με κοκοράκια και κατσικάκια σε πληθωρικά γιουβέτσια.
Κόσμημα του τραπεζιού, Με τη Σέσουλα, Ποδηλάτης.