Πέρλες ελαιολάδου για το γαρνίρισμα των πιάτων; Μια δημιουργική ιδέα από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και την εταιρεία Ευ Γαία, η οποία παράγει βιολογικό ελαιόλαδο από το 2009. Χρησιμοποιώντας τη σφαιροποίηση (τεχνική της μοριακής γαστρονομίας), δημιούργησε μπίλιες ελαιολάδου με περίβλημα από αγάρ αγάρ (φυσικό ζελέ από φύκι), οι οποίες θυμίζουν σε όψη το χαβιάρι. Κυκλοφορούν σε τέσερις εκδοχές, σκέτες, με λεμόνι, θυμάρι και τσίλι. Για food styling σε σαλάτες και κυρίως σε κρύα πιάτα.
Στα καταστήματα Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Εδώδιμο
Τηλ. παραγωγού 6974-030.430.