Κείμενο: Μαρία Βασιλοπούλου
Ενα κόκκινο, ξηρό κρασί από τον Εβρο, από αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας. Η ποικιλία Λημνιώνα και η τοπική ποικιλία Παμίδι έδωσαν ένα φίνο κρασί, με λαμπερό και έντονο ερυθρό χρώμα, φρουτώδη αρώματα και ελαφρώς στυφή, με υποψίες βατόμουρου, επίγευση. Ταιριάζει ιδανικά με ημίσκληρα και μαλακά λευκά τυριά αλλά και πουλερικά. Η παραγωγή της οικογενειακής επιχείρησης είναι αρκετά μικρή και έτσι προς το παρόν διατίθεται σε ένα μόνο σημείο στην Αττική.
Από την οινοποιία Γκουτσίδη στην κάβα Wine Harmony, Θρασυβούλου 24, Αγία Παρασκευή, Τ/210-60.05.062