Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Στις Θεσπιές της Βοιωτίας παράγονται τα καλά άλευρα των Μύλων Μπόγρη. Βγάζουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία για να ζυμώσουμε ανάμεικτα ψωμιά, να πλάσουμε φύλλα για πίτες και να ετοιμάσουμε κέικ και κουλούρια. Κάποια από αυτά, όπως το αλεύρι σίκαλης, το βρόμης, το δίκοκκου σταριού ολικής και το πολύσπορο ολικής, είναι αλεσμένα σε μυλόπετρες από πέτρωμα Νάξου. Στη συσκευασία τους αναγράφεται ότι δεν περιέχουν συντηρητικά ούτε πρόσθετα βελτιωτικά.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα E-Bloko.