Υλικά
- 4 μικρά ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 300 γρ. μέλι, προτιμότερο θυμαρίσιο
- 50 γρ. κακάο σε σκόνη
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 κoυτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας (σε μπουκαλάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ - προαιρετικά)
- 1/5 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
Διαδικασία
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι (σε δόσεις) και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Αδειάζουμε την κρέμα σε ατομικά μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 - 3 ώρες ή μέχρι να σφίξει. Σερβίρουμε με φρούτα της αρεσκείας μας.