Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
Αποθήκευση για αργότεραΜια συνταγή της Δήμητρας Αργείτη από τη Νεάπολη Λακωνίας. Μας έστειλε τόσες, που δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε!
Υλικά
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα μερέντα
2 αυγά
1 κάψουλα βανιλίνη ή 1 φακελάκι «βανιλέτα»
Διαδικασία
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ενωθούν και να γίνει μια ομοιογενής ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση το ένα από το άλλο, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 λεπτά.