Κείμενο: Άννα Ναθαναηλίδου
Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΕύκολη συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά και να κεράσετε τους καλεσμένους.
Υλικά
500 γρ. κουβερτούρα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1/2 πακέτο μπισκότα τύπου digestive, σε σκόνη
120-130 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε το πανεύκολο μπισκοτογλυκό με καρύδια, ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Αποσύρουμε, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα μπισκότα, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Ενσωματώνουμε τα καρύδια.
Ντύνουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Βάζουμε το μπισκοτογλυκό στο ψυγείο για 2-3 ώρες και το κόβουμε σε κομματάκια.