Συνταγή: Άννα Ναθαναηλίδου
Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
- 2 κουβερτούρες (250 γρ. συνολικά)
- 1 κουτ. γλυκού σπορέλαιο
- 4 μπανάνες
- 3 κουτ. σούπας φιστικοβούτυρο (απαλό, χωρίς κομματάκια φιστικιού)
Διαδικασία
Λιώνουμε τις κουβερτούρες με το σπορέλαιο σε μπεν μαρί. Αφήνουμε τη σοκολάτα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και απλώνουμε τις μισές σε ένα φύλλο λαδόκολλας. Αλείφουμε την κάθε ροδέλα με ένα μικρό κουταλάκι φιστικοβούτυρο. Σκεπάζουμε με τις άλλες μισές ροδέλες. Βουτάμε προσεκτικά το κάθε σαντουιτσάκι μπανάνας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και τα βάζουμε στη λαδόκολλα να στεγνώσουν (περίπου 1 ώρα).