Γαρνίρουμε με πιτσιλιές κουβερτούρας
Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Φωτογραφία: Πέτρος Ανδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΤο πιο νόστιμο συνοδευτικό για το απογευματινό μας καφέ
Υλικά
- 50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
- 1 βάζο (400 γρ.) υποβρύχιο με γεύση βανίλια ή μαστίχα
- 15 λουκούμια μεγάλα
Διαδικασία
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και την αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας πού και πού. Αλείφουμε 30 μπισκότα με λίγο υποβρύχιο. Τινάζουμε τα λουκούμια να φύγει η πολλή άχνη που τα περιβάλλει. Κολλάμε από 1 στα μισά μπισκότα. Σκεπάζουμε με τα άλλα μισά μπισκότα, φτιάχνοντας 15 σαντουιτσάκια. Γαρνίρουμε με πιτσιλιές κουβερτούρας.