Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Φωτογραφία: Πέτρος Ανδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
500 ml έτοιμο παγωτό βανίλια, εκτός κατάψυξης για περίπου 10 λεπτά ώστε να έχει μαλακώσει
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Αναμειγνύουμε τα δύο υλικά, χτυπώντας με μίξερ χειρός ή ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Όταν έχουμε ένα λείο και ομοιογενές μείγμα, γεμίζουμε θήκες (χάρτινες ή σιλικόνης) κατάλληλες για ψήσιμο. Ακουμπάμε τις θήκες σε ένα μεγάλο ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου. Ψήνουμε τα μάφιν στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.