Συνταγή: Άννα Ναθαναηλίδου
Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
- 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
- 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Διαδικασία
Αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ. Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη. Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία. Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια. Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά. Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.