Κείμενο: Γαστρονόμος
- Μαγειρέψαμε θεσπέσιες φασολάδες από όλη την Ελλάδα
- Δοκιμάσαμε καινούργιους τρόπους να ψήσουμε κοτόπουλο στο φούρνο
- Φτιάξαμε απίθανα σάντουιτς με ελληνικά υλικά για το γραφείο, το σχολείο, το σπίτι
- Ετοιμάσαμε πληθωρικά κέικ, με λάδι, με φρούτα, με σοκολάτα
Ακόμη, στο Foodie Guide, τον αποσπώμενο οδηγό γεύσης
- Γευματίσαμε έξοχα στο κέντρο με 15 ευρώ
- Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες σοκολατίνες των Αθηνών
- Φάγαμε και ήπιαμε στα καλύτερα στέκια του Χαλανδρίου
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!