Κείμενο: Μαρία Βασιλοπούλου
Το εμβληματικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, αποκτά νέα γαστρονομική ταυτότητα με την υπογραφή του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Με κεντρική φιλοσοφία που βασίζεται στη μοναδικότητα της ελληνικής κουζίνας και στη δυναμική των πρώτων υλών, ο σεφ δημιούργησε έναν κατάλογο με έμφαση στα τοπικά εποχικά προϊόντα. Όπως λέει ο ίδιος: «Θέλουμε ο πελάτης να καταλαβαίνει τι τρώει και να εκπλήσσεται από την ποιότητα και τη γεύση, όχι από την εικόνα».
MAKEDONIA PALACE,
Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη,
Τ/2310-897.197