Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Κλασική αξία της Σαντορίνης η Σελήνη του Γιώργου Χατζηγιαννάκη. Φέτος δοκιμάσαμε σπουδαία πιάτα, εμπνευσμένα όπως πάντα από την ελληνική κουζίνα, με χρήση τοπικών, κυκλαδίτικων υλικών. Νέοι σεφ, νέο μενού: οι Αλέξανδρος Τσιοτίνης και Πάνος Τσίκας παρουσιάζουν δυνατές προτάσεις, όπως το κυκλαδίτικο σπινιάλο με χταπόδι, αυγοτάραχο, αχινό, λαβράκι και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας, γλυκάδια, πάστα μαύρης ελιάς και τσάτνεϊ κάππαρης.
Σελήνη, Πύργος, Σαντορίνη, Τ/22860-22.249.