Tην κουζίνα του Selene φέτος το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε συνεργασία με τον ικανότατο Πάνο Τσίκα. Από το νέο μενού δοκιμάσαμε το ραβιόλι γαρίδας (μαύρο ραβιόλι με σάλτσα από αμύγδαλο, πιπερόριζα και κουκουνάρι), που συνδυάζει φινέτσα και εκκεντρική δημιουργικότητα, δηλαδή τον χαρακτήρα της διαχρονικής Σελήνης και το στυλ του Αλέξανδρου Τσιοτίνη αντίστοιχα. Στο Mylos, στο Φηροστεφάνι, βρήκε το λιμάνι του ο Άνταμ Κοντοβάς, που έχει σκαρώσει ένα κομψότατο μενού με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, στην εποχικότητα και στην εντοπιότητα. Εντυπωσιακά απλό, απρόσμενα γλυκοφάγωτο το πιάτο με την παλαμίδα, με σαλάτα νισουάζ και ζωμό από το ίδιο ψάρι. Μενού degustation με 8 στάδια- έκπληξη.