Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Στη Μύκονο, στο ομώνυμο εστιατόριο του ξενοδοχείου Bill and Coo φέτος το μενού είναι πιο ανάλαφρο από πέρυσι, με έμφαση στην τοπική πρώτη ύλη και fusion διάεθση. Με την υπογραφή του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου και εκτέλεση από τον σεφ Μιχάλη Κίκη, βρίσκουμε πολλά νέα πιάτα, όπως η τσιπούρα gravlax με μαγιονέζα χρένου, γκασπάτσο από ελληνική σαλάτα με γρανίτα καρπούζι και αρνί με κρούστα από χαρίσα, μελιτζάνα γλασαρισμένη με πάστα από μίσο, χούμους από σαντορινιά φάβα και κραμπλ φάβας.
Bill and Coo, Μεγάλη Άμμος, Μύκονος, Τ/22890-26.292.