Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Μίνιμαλ και μοντέρνος είναι ο χώρος του Barozzi, του ολοκαίνουργιου εστιατορίου της Νάξου, όπου το ελληνικό δημιουργικό μενού επιμελείται ο σεφ Μιχάλης Μερζένης (Drakoulis M-Eat) και τα κοκτέιλ ο mixologist Χρήστος Χουσέας (42 Bar). Από τη σφιχτή κάρτα του δοκιμάζουμε ρολάκια γεμισμένα με κρέμα τυριού από αρσενικό Νάξου και μαρμελάδα μοχίτο από κίτρο Νάξου, μουσακά με κιμά από ντόπιο κατσικάκι και μπεσαμέλ από καπνιστή μελιτζάνα. Καλοφτιαγμένη λίστα με κρασιά και ελληνικές μπίρες από μικροζυθοποιίες.
Barozzi, Χώρα Νάξου, Τ/22850-27.672.