Ο Αντώνης Δρακουλαράκος μπήκε πριν από λίγες μέρες στη λίστα του γαλλικού περιοδικού Le Chef ως ένας τους 100 καλύτερους σεφ στον κόσμο. Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Foodie Guide (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) φάνηκε ότι ο νέος σεφ έχει να δώσει πολλά. Aυτό που μού έμεινε είναι η αγάπη για το καλό φαγητό, το ενδιαφέρον του για την αξία της μαγειρικής τέχνης. Θέλει ο κόσμος που πηγαίνει στο μαγαζί του να απολαμβάνει ουσιαστικά το φαγητό και για αυτό το λόγο αποφάσισε να μη λειτουργεί το εστιατόριο του, sushimou, τα Σαββατοκύριακα.