Κείμενο: Αντωνια Παππά
Πιάτα όπως η μανιάτικη μακαρονάδα με σύγκλινο, ξερή μυζήθρα και αυγό μάτι, ο δροσερός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, μανιάτικες ελιές τσακιστές και σφέλλα, συνοδευόμενα από την εντυπωσιακή λίστα κρασιών δοκιμάζουμε στο ανανεωμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Πέτρα και Φώς Boutique Hotel & Spa. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του τρώμε καλοκαιρινά πιάτα με πρώτες ύλες της Μανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές, με την υπογραφή του σεφ Χριστόφορου Πέσκια. Και για επιδόρπιο επιλέγουμε ανάμεσα από τη μους πορτοκαλιού, τις μαρέγκες με φράουλες, τον παραδοσιακό κορμό με παγωτό βανίλια, το Semifredo αλλά και το μιλφέιγ με κρέμα Patisserie. Ραντεβού στο Οιτύλο, λοιπόν!