Κείμενο: Νικολέτα Μακρυωνίτου
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες προκειμένου να ανοίξει ξανά, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη, το θρυλικό Rock ‘n’ Roll στη Λουκιανού, όπου πρωτοάνοιξε πριν από 30 χρόνια και άφησε εποχή τις δεκαετίες των ‘80s και ‘90s. Στην κουζίνα του ο σεφ Ηλίας Σκουλάς (Food Mafia) έχει αναλάβει να στήσει ένα μενού με αμερικανική κατεύθυνση, μια ροκεντρόλ κουζίνα με πιάτα σχετικά «εμπορικά» που φιλοδοξούν να γίνουν μεγάλα χιτ. «Θα έχουμε πιτσέτες με καπνιστά κρεατικά, μπέργκερ, "εκλεπτυσμένα" χοτ ντογκ με ψωμί εκλέρ και χειροποίητο λουκάνικο φουά γκρα, αλλά και πιάτα που έχουν συνδεθεί με τον χώρο, όπως η κρεμμυδόσουπα και οι κεφτέδες που οι παλιοί θαμώνες αναπολούν», μας λέει ο Ηλίας Σκουλάς.