Νεαρό ζευγάρι και οι δυο, κοντά στα 43, ο Παντελής και η Στέλλα άφησαν την πόλη μετά τον γάμο τους και εγκαταστάθηκαν στο χωριό, ξεκινώντας τη δική τους φάρμα στην Ανώγυρα. Με πολλές δυσκολίες στην αρχή, χωρίς ρεύμα και νερό, κατάφεραν σιγά-σιγά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
42 χρόνια ζωής έχει στο ενεργητικό του το κτήμα Strakka, κατακτώντας πολλά διεθνή βραβεία σε σημαντικούς διαγωνισμούς και είναι ένα ελαιόλαδο μαγικό, που θες να το πίνεις.
Η κυπριακή οινοπαραγωγή περνάει σε μια νέα, πιο δυναμική φάση, αυτή της ιδιαιτερότητας. Και το γηγενές ερυθρό Γιαννούδι, αν και στο ξεκίνημά του, δείχνει ικανό να κάνει τη διαφορά.
Τι γυρεύει ένας βέρος Κρητικός στην Κύπρο; Η αγάπη του Σάββα Φακουκάκη για τη μετέπειτα γυναίκα του, τον οδήγησε πριν από 25 χρόνια στη μεγαλόνησο. Tο πάθος του για το κρασί τον οδήγησε στα Λεύκαρα όπου δημιούργησε το Κτήμα Δαφέρμου το 2012.
Ο Πιερής Γεωργιάδης, διευθυντής της φάρμας και η Στέλλα Γεωργιάδου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, είναι πολύ υπερήφανοι για τη φάρμα τους και το δείχνουν.
Το ψωμί είναι βασικό συστατικό της ανθρώπινης διατροφής. Οι συμβολισμοί του πολλοί. Έτσι και για την εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. Οι Φούρνοι Ζορπάς ξεκίνησαν το 1975 στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.
Η ΚΕΑΝ έχει καθιερωθεί στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού για τη γεύση, τη συνέπεια, τη σταθερότητα, αλλά και την καλή ποιότητα όλων της των προϊόντων.
42 χρόνια ζωής έχει στο ενεργητικό του το κτήμα Strakka, κατακτώντας πολλά διεθνή βραβεία σε σημαντικούς διαγωνισμούς και είναι ένα ελαιόλαδο μαγικό, που θες να το πίνεις.
Νεαρό ζευγάρι και οι δυο, κοντά στα 43, ο Παντελής και η Στέλλα άφησαν την πόλη μετά τον γάμο τους και εγκαταστάθηκαν στο χωριό, ξεκινώντας τη δική τους φάρμα στην Ανώγυρα. Με πολλές δυσκολίες στην αρχή, χωρίς ρεύμα και νερό, κατάφεραν σιγά-σιγά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.