ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Ανδρέας Κυριακίδης, οινοποιείο Βουνί Παναγιάς

Βραβεία Ποιότητας 2018 Τιμητικό

Είναι ένας ακάματος υπερασπιστής του κυπριακού αμπελώνα, ένας πρεσβευτής της παράδοσης και του τοπικού πλούτου της Κύπρου.
Γιαννούδι, οινοποιείο Τσιάκκας

Βραβεία Ποιότητας 2018 Ποτό (Ερυθρό κρασί)

Η κυπριακή οινοπαραγωγή περνάει σε μια νέα, πιο δυναμική φάση, αυτή της ιδιαιτερότητας. Και το γηγενές ερυθρό Γιαννούδι, αν και στο ξεκίνημά του, δείχνει ικανό να κάνει τη διαφορά.
Δαφέρμου Λευκό, κτήμα Δαφέρμου

Βραβεία Ποιότητας 2018 Ποτό (Λευκό κρασί)

Τι γυρεύει ένας βέρος Κρητικός στην Κύπρο; Η αγάπη του Σάββα Φακουκάκη για τη μετέπειτα γυναίκα του, τον οδήγησε πριν από 25 χρόνια στη μεγαλόνησο. Tο πάθος του για το κρασί τον οδήγησε στα Λεύκαρα όπου δημιούργησε το Κτήμα Δαφέρμου το 2012.
Προϊόντα Golden Donkey Farm

Βραβεία Ποιότητας 2018 Καινοτομία

Ο Πιερής Γεωργιάδης, διευθυντής της φάρμας και η Στέλλα Γεωργιάδου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, είναι πολύ υπερήφανοι για τη φάρμα τους και το δείχνουν.
Αθηενήτικο ψωμί, Φούρνοι Ζορπάς

Βραβεία Ποιότητας 2018 Ευρείας Κατανάλωσης

Το ψωμί είναι βασικό συστατικό της ανθρώπινης διατροφής. Οι συμβολισμοί του πολλοί. Έτσι και για την εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. Οι Φούρνοι Ζορπάς ξεκίνησαν το 1975 στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας.
Χυμοί ΚΕΑΝ

Βραβεία Ποιότητας 2018 Εξαγωγές

Η ΚΕΑΝ έχει καθιερωθεί στον κόσμο της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού για τη γεύση, τη συνέπεια, τη σταθερότητα, αλλά και την καλή ποιότητα όλων της των προϊόντων.
Παρθένο ελαιόλαδο Strakka

Βραβεία Ποιότητας 2018 Εξαιρετική Ποιότητα

42 χρόνια ζωής έχει στο ενεργητικό του το κτήμα Strakka, κατακτώντας πολλά διεθνή βραβεία σε σημαντικούς διαγωνισμούς και είναι ένα ελαιόλαδο μαγικό, που θες να το πίνεις.
Μαρμελάδα Μόσφιλο, Mama Made

Βραβεία Ποιότητας 2018 Παραδοσιακό προϊόν

Αγαπημένη σε όλους η μαρμελάδα μόσφιλο, αγνή, άρρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση, κατάλληλη για ένα σύγχρονο πρωινό και όχι μόνο, με πολλή γεύση.
Το Ανωϋρκάτικο, τυροκομείο Το Ανωϋρκάτικο

Βραβεία Ποιότητας 2018 Χαλλούμι

Νεαρό ζευγάρι και οι δυο, κοντά στα 43, ο Παντελής και η Στέλλα άφησαν την πόλη μετά τον γάμο τους και εγκαταστάθηκαν στο χωριό, ξεκινώντας τη δική τους φάρμα στην Ανώγυρα. Με πολλές δυσκολίες στην αρχή, χωρίς ρεύμα και νερό, κατάφεραν σιγά-σιγά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Αφιερώματα