Υλικά
- 1συσκ. (διπλέτα) ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (320 γρ.)
- 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
- 250 γρ. άγρια ρόκα
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Για το dressing
- 1 κ. γλυκού μουστάρδα ντιζόν
- 3 κ. σούπας γιαούρτι
- 1 χούφτα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Για το σερβίρισμα
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη ή λίγη πάπρικα
Διαδικασία
Σπάμε τον καπνιστό τόνο σε κομμάτια. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λάδι του τόνου, τον φρέσκο βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε τη ρόκα σε μεγάλο μπολ. Κόβουμε στην μέση τα αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι, τα κόβουμε σε φέτες και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε προσεκτικά. Περιχύνουμε με το dressing και πασπαλίζουμε με την καυτερή πιπερίτσα ή με λίγη πάπρικα.