Κείμενο: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΈνα τοστ με γέμιση σπανακόπιτας! Τι νόστιμη ιδέα!
Υλικά
2-3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
250 γρ. σπανάκι (έτοιμο, καθαρισμένο, σε αεροστεγή συσκευασία στα σούπερ μάρκετ)
1-2 κουτ. σούπας μάραθο ή ανηθο ψιλοκομμένο
120 γρ. φέτα θρυμματισμένη
4 μπριός ατομικά
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε τοστ με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο.
Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση και μοιράζουμε το μείγμα.
Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα.
Κλείνουμε τα μπριός και ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για 2 λεπτά.