Απολαμβάνουμε ένα «πράσινο» σάντουιτς με αβοκάντο και κολοκυθάκια κομμένα τόσο λεπτά που δεν χρειάζονται βράσιμο και κρατούν όλα τα θρεπτικά τους στοιχεία.
Υλικά
2 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας
Γέμιση
50 γρ. μαλακή φέτα
1 τρυφερό κολοκυθάκι, μικρό, σε πολύ λεπτές φέτες (κομμένες με τον αποφλοιωτή για τα καρότα και τις πατάτες) ή σε μπαστουνάκια
2 λεπτές φέτες από αβοκάντο Κρήτης
λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός ή λίγος ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
Διαδικασία
Αλείφουμε τις δύο φέτες ψωμιού με τη μαλακή φέτα.
Απλώνουμε στη μία φέτα ψωμιού τις λεπτές φέτες από το κολοκυθάκι.
Προσθέτουμε 2 λεπτές φέτες από αβοκάντο Κρήτης και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ή κόλιανδρο.
Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.