Υλικά
2 φέτες πολύσπορο ψωμί
1/2 ντομάτα σε λεπτές φέτες
λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
ξερή ρίγανη
λίγο σουσάμι ή μαυροκούκι
50-60 γρ. ανεβατό Γρεβενών (μαλακό τουλουμοτύρι ΠΟΠ από αιγοπρόβειο γάλα) ή ανθότυρο ή κατίκι
Διαδικασία
Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, την πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το σουσάμι ή το μαυροκούκι.
Αλείφουμε τις φέτες με το ανεβατό Γρεβενών, ή το ανθότυρο ή το κατίκι.
Απλώνουμε στη μία φέτα τις μαριναρισμένες φέτες ντομάτας και κλείνουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.