Υλικά
1 αφράτο ψωμάκι σίκαλης
1 κουτ. γλυκού απαλή μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
40 γρ. φέτα μαλακή
3 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης από βάζο (καλά στραγγισμένη)
Διαδικασία
Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το ντοματοπελτέ, το ελαιόλαδο, τη φέτα, τις ελιές και τη πιπεριά.
Αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό του ψωμιού και κλείνουμε σε σάντουιτς.