Ένα ελαφρύ και πολύ γευστικό ντιπ που ταιριάζει με όλους τους μεζέδες, αλλά και με όλες τις πράσινες σαλάτες ως ντρέσινγκ.
Υλικά
300 γρ. γιαούρτι αγελάδος στραγγιστό
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/2-1 μικρή πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. κύμινο
αλατοπίπερο
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Διαδικασία
Για το ντιπ με γιαούρτι και αβοκάντο ξεκινάμε και ανακατεύουμε γιαούρτι αγελάδος στραγγιστό
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, ψιλοκομμένο , την μικρή πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη , το κύμινο , το αλατοπίπερο, το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι.
Προσθέτουμε 2 αβοκάντο, ψιλοκομμένα, και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.