Αυγά σκραμπλ με ξινόκρεμα ένα πιάτο που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι!
Υλικά
3 αυγά
30 γρ. βούτυρο αγελαδινό
2 κουτ. σούπας ξινόκρεμα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε τα scrambled eggs κλασικά με ξινόκρεμα ξεκινάμε χτυπώντας, καλά τα αυγά, σε μπολ με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν. Αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε το μείγμα αυγών και χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά.
Ανακατεύουμε συνεχώς με τη σπάτουλα για 2 λεπτά, ώστε να μην προλάβουν να σφίξουν αλλά να σχηματίσουν μια ζουμερή κρέμα.
Ρίχνουμε την ξινόκρεμα, ανακατεύουμε καλά να αναμειχθεί και αποσύρουμε από τη φωτιά. Βάζουμε τα αυγά σκραμπλ σε ζεστό πιάτο, πασπαλίζουμε με λίγο σχοινόπρασο και αλατοπίπερο και σερβίρουμε.