Επιμέλεια: Γαστρονόμος
Τα παιδιά θέλουν πίτσα. Μη σκας! Σε 10΄ θα είναι έτοιμη.
Υλικά
- 4 αραβικές πίτες (μεσαίου μεγέθους) ή 4 πίτες για σουβλάκι σε ένα ταψί
- 4 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας (από βαζάκι, κατά προτίμηση με βασιλικό)
- 250 γρ. τριμμένο τυρί (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μείγμα από σκληρό κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας, τριμμένο, και κατσικίσιο τυρί σε κομμάτια)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- φρέσκα φύλλα ρόκας
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Βάζουμε τις πίτες σε ένα ταψί, με ένα κουτάλι απλώνουμε σε καθεμία 1 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας και μοιράζουμε ομοιόμορφα το τριμμένο τυρί.
Τις ψήνουμε στο φούρνο για 6΄ - 8΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί και τις σερβίρουμε πασπαλισμένες με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκα φύλλα ρόκας.