Συνταγή: Tina Webb
Φωτογραφία: Tina Webb
Αποθήκευση για αργότεραΤραγανή καβουροσαλάτα με πρασινάδα.
Υλικά
- 20 σπαράγγια από κονσέρβα
- 140 γρ. καβουρόψιχα
- 3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- το χυμό από 1/2 λεμόνι
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας μαυροκούκι
- 50 γρ. ρόκα
- λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ξεπλένουμε καλά τα σπαράγγια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια το καθένα. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό από το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το μαυροκούκι. Απλώνουμε στα πιάτα τα σπαράγγια, μοιράζουμε το μείγμα της καβουρόψιχας και γαρνίρουμε με τη ρόκα. Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.