Συνταγή: Tina Webb
Φωτογραφία: Tina Webb
Αποθήκευση για αργότεραΤο αβοκάντο γίνεται το τέλειο «σερβίτσιο» για την καβουροσαλάτα μας.
Υλικά
- 140 γρ. καβουρόψιχα
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα ντιζόν
- 2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
- 3 κουτ. σούπας φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
- αλάτι και πιπέρι
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 1 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη
Διαδικασία
Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη μουστάρδα, το σησαμέλαιο,το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Γεμίζουμε με λίγη σαλάτα τα αβοκάντο και μοιράζουμε από πάνω λίγη καυτερή πιπερίτσα.