Συνταγή: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
- 200 γρ. κοπανιστή (Τήνου ή Μυκόνου)
- 16 μικρά έτοιμα (ψημένα) ταρτάκια (βρίσκουμε σε καλά deli και μεγάλα σούπερ μάρκετ)
- 1 μικρό βαζάκι τσάτνεϊ κρεμμυδιού (ή άλλο που μας αρέσει)
- 1 μικρό πράσινο μήλο
Για το σερβίρισμα
- ψιλοκομμένα μυρώνια
Διαδικασία
Σε ένα μπολ μαλακώνουμε την κοπανιστή με το σύρμα και γεμίζουμε με ένα κουτάλι ή με το κορνέ τα ταρτάκια. Πάνω από κάθε ταρτάκι βάζουμε λίγο (περίπου 1 κ.γ.) τσάτνεϊ κρεμμυδιού. Κόβουμε το πράσινο μήλο σε λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε τα ταρτάκια. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένα μυρώνια και σερβίρουμε.