Κείμενο: Γαστρονόμος
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΟι σεφ του «γ» ετοιμάζουν ένα πάρτι με τις αγαπημένες τους γιορτινές λιχουδιές, καμωμένες με ντόπια υλικά.
Τάρτα με φακές και ξινομυζήθρα Κρήτης
Φάβα σαντορινιά με πάπρικα και σαλάμι Λευκάδος
Μυρωδάτοι τυροκεφτέδες με φέτα Καλαβρύτων
Μπουκιές φρουτάλιας με λουκάνικο αγριόχοιρου
Κοτοσουβλάκια με κρούστα μπαχαρικών και ξηρών καρπών
Κεφτεδάκια με κόκκινο πιπέρι και πιπεριά Φλωρίνης