Υλικά
10 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
300 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
1 κιλό γιαούρτι πρόβειο
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ
50 γρ. (¼ φλιτζ. τσαγιού) ανθόνερο
120 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα ολόκληρα ανάλατα
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ινδοκάρυδο
2 φύλλα κρούστας
λίγη βανίλια
ξύσμα από ½ λεμονιού
ξύσμα από ½ πορτοκαλιού
Διαδικασία
Βάζετε στο μπολ του μίξερ τους κρόκους με τη μισή ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το γιαούρτι, το ινδοκάρυδο, το Κορν Φλάουρ, το ανθόνερο το ξύσμα λεμονιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφρά με το χέρι. Χτυπάτε τα ασπράδια με την υπόλοιπη άχνη μέχρι να φουσκώσουν και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Σε βουτυρωμένο ταψί διαμέτρου 35-36 εκατοστά απλώνετε τα φύλλα κρούστας. Απλώνετε από πάνω το μείγμα, πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 160 °C αέρα για μία ώρα περίπου.