Εύκολα στην παρασκευή λαχταριστά σε γεύση. Αυτά τα ταρτάκια είναι το ιδανικό κέρασμα.
Υλικά
250 γρ. κατίκι
150 γρ. φιλέτο καπνιστής πέστροφας σε κομμάτια,
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. χυμό λεμονιο
πιπέρι
2 - 3 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
16 έτοιμα ταρτάκια (έτοιμα ψημένα - σε deli και μεγάλα σούπερ μάρκετ)
Διαδικασία
Για τα έτοιμα ταρτάκια με κατίκι και καπνιστή πέστροφα, πολτοποιούμε στον πολυκόφτη, το κατίκι, τη καπνιστή πέστροφα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με το μείγμα τα έτοιμα ταρτάκια. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, τα ταρτάκια με λίγο μπρικ.