Από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, bartender του Bookali.
Υλικά
- 60 ml παλαιωμένο ρούμι
- 15 ml Grand Marnier ή λικέρ πορτοκάλι
- 30 γρ. λιωμένη σοκολάτα, κατά προτίμηση με πραλίνα (τύπου τζιαντούγια)
- 1 dash μπίτερς
- 1 σταγόνα Mozart μπίτερς
- 1 φλούδα πορτοκαλιού ακέρωτου
Διαδικασία
Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ρούμι με το Grand Marnier και προσθέτουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μπίτερς και αφήνουμε το κοκτέιλ να πάρει μια γρήγορη βράση. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και γαρνίρουμε με τη φλούδα πορτοκαλιού. Πίνεται ζεστό ή χλιαρό.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net