Υλικά
- 1½ φλιτζ. τσαγιού καρυδόψιχα
- 1½ φλιτζ. τσαγιού βερίκοκα ξερά, χωρίς κουκούτσι
- 1 κουτ. σούπας μούσλι (νιφάδες δημητριακών)
- 50 γρ. κακάο
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- ελάχιστο αλάτι
Διαδικασία
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί με 4 - 5 κουτ. σούπας νερό στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, μέχρι να γίνουν σαν σφιχτή ζύμη. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το πιέζουμε με τα χέρια μας και το ανοίγουμε σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο περίπου 20x30 εκ. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες, μέχρι να κρυώσει και να σφίξει. Το κόβουμε σε 12 κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.