Υλικά
- 150 γρ. ηλιόσποροι καθαρισμένοι, ανάλατοι
- 1 κουτ. σούπας σουσάμι
- 150 γρ. μέλι θυμαρίσιο
- 150 γρ. ταχίνι
- 150 γρ. σταφίδες
- 150 γρ. νιφάδες βρόμης (κουάκερ)
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Aπλώνουμε τη βρόμη σε ένα ταψί και καβουρδίζουμε για 15 λεπτά. Αδειάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20x30 εκ. Κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμεστο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.