Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
- 160 γρ. μαργαρίνη
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. ταχίνι
- 100 γρ. σουσάμι
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ (15 γρ.)
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη με το λάδι και την άχνη για 3 λεπτά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Οταν ομογενοποιηθεί η ζύμη, τη μεταφέρουμε στην επιφάνεια εργασίας. Πλάθουμε κουλουράκια και τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.